Lepší orální sex? Ochuťte si sperma

www.freeimages.com
www.freeimages.com

Praktika polykání nepatří u některých žen zrovna k nejoblíbenějším. Ale ruku na srdce, spolkli byste vy něco, co chutná nahnile nebo nahořkle? Některé druhy potravin si opravdu umí s chutí spermatu nepěkně pohrát. A jiné se s jeho chutí doslova mazlí. Řekli byste to například do takové petržele?

Na úvod si dáme trochu teorie. Na chutný orálek je zkrátka třeba trochu plánování a litr ananasového džusu vyzunknutý těsně před aktem velkou parádu neudělá. Málokdo ví, že 96% spermatu tvoří voda, 1-2 % spermie a zbylý obsah pak směs cukrů, proteinů a enzymů udržujících spermie při životě, za vydatné pomoci některých stopových prvků.

Klíčovým prvkem chuťotvorby jsou semenné váčky, které dodávají do ejakulátu hlavně jednoduché cukry (fruktóza) a některé minerály. Skrz tenké buněčné stěny však dokáže proniknout i velké množství toxinů, bílkovin a zbytků aromatických silic, které výsledné semenné tekutině na chuti zrovna nepřidají. Cyklus obnovy trvá asi 24 hodin. Všechna omezení či vylepšení jídelníčku mohou být tedy jednodenní, což není tak hrozné. Co říkáte?

Superpotraviny pro vaše sperma

Nasládlou chuť může dodat spermatu celá řada věcí. Asi nepřekvapí, že jde z velké části o ovoce a zeleninu s vysokým obsahem chlorofylu. Pozitivně působí i některé druhy koření, hlavně ty z orientu. Zeleniny a ovoce by mělo být dostatečné množství – alespoň 500 gramů, skvělé jsou i 100% džusy. Pomoci může i dobrý pitný režim (alespoň 2 litry denně), který zabraňuje usazování silic a toxinů.

  • Ovoce: banán, jahody, papája, meloun, broskve, mango a ananas (dobře vyzrálý).
  • Zelenina: listové saláty, brokolice, čínské zelí a celerová nať.
  • Koření: muškátový oříšek a květ, skořice, kardamom a zázvor (čerstvý i sušený).
  • Pro svěží chuť: Máta peprná, citrón a kiwi.
  • Odstraňovač hořkosti: Hroznové víno pec pecek.
  • Neutralizátor silic: zelená petržel.
  • Odbourávač toxinů: zelený čaj.

Proč je sperma slané, hořké a jinak nedobré

Negativně se na chuti spermatu projeví hlavně rozkladné procesy bílkovin v trávicím traktu a některé výrazné silice potravin, které obvykle kazí svěží dech (cibule, česnek apod.). Škodí i toxiny obsažené v alkoholu, koření a ty vznikající při rychlém hubnutí.

  • Slaná chuť: hovězí maso a vnitřnosti, mořské ryby a mléčné výrobky (konzumované ve vysokém množství).
  • Hořká chuť: česnek, cibule, pórek, pažitka, chřest, zelí, kapusta a káva (opět jen ve velkém množství).
  • Zatuchlá či hnilobná pachuť: rýže a obilné výrobky (hlavně ovesné vločky, kroupy, jáhly apod.), a výrazné druhy koření (kari, chilli, garam masala apod.).

Ještě něco navíc

Ženy se obvykle dělí na polykačky a vyplivovačky. A pro ty druhé mám špatnou zprávu; chuti spermatu si užijí výrazně více. Opravdu. Šikovná polykačka si zasune penis co nejhlouběji do úst a vyprodukovaná tekutina se jen volně sveze do hrtanu. Při troše smůly se jen otře o kořen jazyka zásobený chuťovými buňkami registrujícími hořkost. Vyplivovačka však chtě nechtě musí sperma poválet po celé ploše jazyka, než se ho konečně zbaví. Dlužno ale říci, že některé ženy toto dělají cíleně, protože jim sperma prostě chutná.

Muž může nesmělé partnerce pomoci tím, že častěji ejakuluje. Chuť bude poté méně intenzivní.

Penis a spol. je také možné ochutnávat za pomoci jedlých lubrikačních gelů (obvykle na vodní bázi), které jsou samozřejmě zdravotně nezávadné a navíc často chutnají opravdu dobře.

Pokud sperma nespolknete, můžete z něj uvařit něco dobrého a to podle kuchařky. Dostupná je zatím jen v Americe. Jmenuje se Natural Harvest – a collection of semen-based recipes. Mužským semenem lze obohatit například irskou kávu nebo klasické palačinky Crepes Suzette.


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *